Hirdetés

A pókháló helyett a csákányé volt a főszerep a múlt héten

|

Míg a briteknél első maradt a Marvel's Spider-Man, az 576 KByte listáján megelőzte a Shadow of the Tomb Raider.

Hirdetés

Ugyan a nemzetközi sajtóban közel sem mindenki volt maradéktalanul elégedett a Sahdow of the Tomb Raiderrel, úgy tűnik, itthon nagyobb arányban vannak, akik Chavához hasonlóan nagyra értékelik az új trilógia harmadik részét, ugyanis az 576 KByte eladási toplistáján megelőzte Lara új kalandja az Insomniac-féle Pókember-játékot.

Hirdetés

A szintén a héten debütált NBA 2K19 a hatodik helyen futott be, míg az augusztusi újdonságok közül a World of Warcraft: Battle For Azeroth képviseltette magát a negyedik, illetve az F1 2018 a nyolcadik helyen. A többi toplistás helyre viszont elkezdtek visszaszivárogni az akciós címek és az örökzöldek, mint a Rainbow Six Siege, vagy a GTA V.

Új játékok

1. Shadow of the Tomb Radier
2. Marvel's Spider-Man
3. Grand Theft Auto V
4. World of Warcraft: Battle For Azeroth
5. Rainbow Six Siege
6. NBA 2K19
7. Diablo III
8. F1 2018
9. The Witcher 3: Wild Hunt
10. Far Cry 5

Ugyan a használt játékok között is egy multiplatform játék lett az első, a toplistán látszik, hogy több PS4-tulajdonos vadászott le exkluzív címeket ebben a formában, ugyanis a tízből négy játékkal csak ezen a platformon játszhatunk.

Használt játékok

1. FIFA 18
2. Far Cry 5
3. Gran Turismo Sport
4. God of War
5. Battlefield 4
6. Horizon Zero Dawn
7. Assassin's Creed Origins
8. Mafia III
9. The Last of Us Remastered
10. Assassin's Creed IV: Black Flag

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)