Hirdetés

A játékeladási toplista tetejére is eljuttat a hálóvető

|

Az 576 KByte múlt heti eladásai alapján három nyílt világú játék volt a legnépszerűbb, a Marvel's Spider-Man pedig az első hely közelébe sem engedte a riválisokat.

Hirdetés

A PS4-tulajok nagy része valószínűleg idén sem bánta meg a döntését, ha az exkluzív játékfelhozatal miatt választotta a Sony konzolját, aminek az utolsó 2018-as nagyágyúja, a Marvel's Spider-Man is elrajtolt a múlt héten. A debütálása pedig nem is sikerülhetett volna jobban az 576 KByte eladásai alapján összeállt toplistán sem, ahol komoly fölénnyel söpörte bel az első helyet az Insomniac alkotása.

Hirdetés

A múlt heti győztes F1 2018 a negyedik helyre csúszott vissza, mivel a GTA V és a Far Cry 5 is megelőzték szeptember első teljes hetében. Az őszi megjelenési szezon korai hírnöke, a WoW: Battle For Azeroth ezúttal a hatodik lett, a FIFA 19 megjelenését megelőző időszakban pedig némi babér terem a nagy riválisnak is, így a PES 2019 is becsusszant a top 10 utolsó helyre.

Új játékok

1. Marvel's Spider-Man
2. Grand Theft Auto V
3. Far Cry 5
4. F1 2018
5. Assassin's Creed Origins
6. World of Warcraft: Battle For Azeroth
7. Rainbow Six Siege
8. Overwatch GOTY
9. The Sims 4
10. PES 2019

A használt játékok között viszont nagyon is erőre kapott az EA focis sorozata és a FIFA 18 meg is szerezte az első helyet egyetlen sportjátékként ezen a toplistán. Az új Pókember-kaland egyébként valószínűleg a DC-rajongók kedvét is meghozta a rosszfiúk lepofozásához, ugyanis a hetedik helyen beköszönt a Rocksteady Batman-sorozatának egyik része is.

Használt játékok

1. FIFA 18
2. Mafia III
3. Battlefield 3
4. Star Wars Battlefront
5. Watch Dogs 2
6. Minecraft
7. Batman Arkham Origins
8. Darksiders Warmastered Edition
9. Call of Duty: WWII
10. Gears of War Ultimate Edition

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)