Hirdetés

Pókember ismét Lara előtt jár

|

Ugyan a megjelenés hetében a Shadow of the Tomb Raider lenyomta a Marvel's Spider-Mant, de egy héttel később már ismét Peter Parker köszön vissza az első helyről.

Hirdetés

Nem kell nagy jóstehetség hozzá, hogy előre lássuk, a jövő héten jó néhány országban befoglalja majd az eladási listák első helyét a FIFA 19, de a múlt héten még nem léptek pályára az új részben a virtuális focisták (igaz, a várakozás hevében a tavalyi epizód visszatornázta magát a legjobb tízbe), így más játékok vitték a prímet az 576 KByte toplistáján is.

Hirdetés

Az első helyet visszaszerezte a Marvel's Spider-Man, míg a múlt héten az élen debütáló Shadow of the Tomb Raider a második helyre csúszott vissza. A World of Warcraft: Battle For Azerothon kívül az akciós címek és az örökzöld játékok kaparintották meg a maradék helyezéseket, köztük az EA és a Ubisoft leárazott játékaival, illetve a szintén kedvezményes árcímkét kapott Diablo III-mal.

Új játékok

1. Marvel's Spider-Man
2. Shadow of the Tomb Raider
3. Grand Theft Auto V
4. Star Wars Battlefront II
5. World of Warcraft: Battle For Azeroth
6. Rainbow Six Siege
7. Battlefield 1
8. Far Cry 5
9. FIFA 18
10. Diablo III

A használt játékok eladásain szinte mindegyik, az elmúlt hetekben, vagy hamarosan megjelenő játék hatását észre lehet venni, így minden bizonnyal Lara új kalandjai kapcsán szerezte meg a kilencedik helyet a Rise of the Tomb Raider, de szűk két héttel az Assassin's Creed Odyssey megjelenése előtt azon sem vagyunk meglepődve, hogy két korábbi epizód is ott figyel a helyezettek között. Az új rész körüli hype (amin biztosan segítettek a BL nemrég megtartott meccsnapjai is) pedig ezúttal a FIFA 18-at segítette ennek a kategóriának az élére.

Használt játékok

1. FIFA 18
2. Gran Turismo Sport
3. Horizon Zero Dawn
4. Grand Theft Auto V
5. Battlefield 4
6. Uncharted: Drake's Fortune
7. God of War
8. Assassin's Creed Syndicate
9. Rise of the Tomb Raider
10. Assassin's Creed IV: Black Flag

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)