Hirdetés

Hozta a kötelezőt a FIFA 19

|

Az 576 KByte heti eladási toplistája is emlékeztet rá, hogy az EA Sports focis sorozatánál nem akad népszerűbb játékos termék itthon.

Hirdetés

A GSO törzsközönségéhez hasonló hardcore gamerek gyakran csak fintorognak, ha meglátnak egy sportjátékot mondjuk az EA E3-as előadásain, így hajlamosak vagyunk néha megfeledkezni arról, hogy a szélesebb játékos közönségben még mindig rengetegen imádják kedvenc ligájuk meccsit újrajátszani a képernyőn.

Hirdetés

Így a FIFA 19 a megjelenés hetében rögtön az első helyre ugrott és nagy valószínűséggel hosszú hónapokig nem lehet majd kiebrudalni a top 10-ből. A dobogón a Shadow of the Tomb Raider és a Marvel's Spider-Man követik, amiken kívül más, szeptemberi cím nem is került be ezúttal a top 10-be, inkább a korábban megjelent, akciós címek bizonyultak népszerűnek.

Új játékok

1. FIFA 19
2. Shadow of the Tomb Raider
3. Marvel's Spider-Man
4. Rainbow Six Siege
5. Far Cry 5
6. World of Warcraft: Battle For Azeroth
7. Battlefield 1
8. Star Wars Battlefront II
9. Grand Theft Auto V
10. F1 2018

A használt játékos toplista első helyén is a FIFA található, csak éppen a tavalyi epizód, ami mellett főleg nyílt világú játékok rúgtak labdába a múlt héten, a tíz helyezettből hat is akad, amiben szabadon kószálhatunk két küldetés között.

Használt játékok

1. FIFA 18
2. Grand Theft Auto V
3. Horizon Zero Dawn
4. Call of Duty: WWII
5. Ghost Recon Wildlands
6. Far Cry 5
7. Assassin's Creed Rogue
8. Dishonored 2
9. God of War
10. Minecraft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)