Hirdetés

A spártai harcosoknál népszerűbbek a foci nagyjai itthon

|

Erősen nyitott az 576 KByte eladási listáján is az Assassin's Creed Odyssey, de a FIFA 19-et egyelőre nem sikerült letaszítani a trónról.

Hirdetés

Ugyan sokan féltek, hogy mindössze egy évvel a komolyabb megújulást hozó Origins után érkező Assassin's Creed ismét unalomba fulladhat, de a tesztek alapján úgy tűnik, a Ubisoftnak sikerült egy minőségi folytatással előrukkolnia. Ez egy kifejezetten erős rajtot hozott az Odyssey-nek az 576 KByte heti eladási toplistáján is, de ahhoz nem volt elég, hogy elvegye az első helyet a FIFA 19-től.

Hirdetés

Ahhoz viszont igen, hogy a dobozosan kizárólag Xbox One-ra megjelenő (a PC-s változat digitális eladásai ugye a bolti statisztikákban nem jelennek meg) Forza Horizon 4-et maga mögé utasítsa az új AC, így a Playgrounds Games versenyjátéka csak a harmadik helyen debütált. Szintén a múlt héten jelent meg Switchre a Super Mario Party, a minijátékok gyűjteményének első heti teljesítménye pedig az ötödik helyre volt elég.

Új játékok

1. FIFA 19
2. Assassin's Creed Odyssey
3. Forza Horizon 4
4. Marvel's Spider-Man
5. Super Mario Party
6. Battlefield 1
7. Shadow of the Tomb Raider
8. World of Warcraft: Battle For Azeroth
9. Rainbow Six Siege
10. Star Wars Battlefront II

Az Odyssey által keltett hype-nak köszönhetően az egyiptomi epizódnak sikerült bezsebelnie az első helyet a használt játékok toplistáján, amit a tavalyi Call of Duty és a szintén egy évvel ezelőtti FIFA követ a dobogón. Szokás szerint népszerűen voltak ebben a kategóriában a PS4 exkluzív címei, ezúttal a tízből három helyet szereztek meg a Sony saját kiadású játékai.

Használt jáétkok

1. Assassin's Creed Origins
2. Call of Duty: WWII
3. FIFA 18
4. The Order: 1886
5. For Honor
6. Minecraft
7. Grand Theft Auto V
8. Ghost Recon Wildlands
9. Marvel's Spider-Man
10. Ratchet & Clank

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)