Hirdetés

Itthon is tarolt a Red Dead Redemption 2

|

Több évnyi várakozás után nem túl meglepő módon az 576 KByte eladási toplistáján is az élen debütált a Red Dead Redemption 2.

Hirdetés

Ugyan kommentek szerint többen gondolkodtak rajta, hogy a Rockstarnál uralkodó, nem éppen könnyű munkakörülmények miatt kihagyják-e a Red Dead Redemption 2-t, de felülkerekedett rajtuk a vágy, hogy kipróbálják az idei év egyik legkiválóbb játékát. Így az 576 KByte eladási toplistáján is az első helyen nyitott Arthur Morgan kalandja, kényelmesen lehagyva a FIFA 19 múltheti eladásait.

Hirdetés

A brit toplistával ellentétben itthon a focis sorozat mellett az Assassin's Creed Odyssey is jobban teljesített, mint a Call of Duty: Black Ops 4, ami a negyedik helyre csúszott vissza. A múlt hét végén debütált továbbá a Just Dance 2019 is, a Ubisoft táncos mulatáságnak idei kiadása a nyolcadik helyet szerezte meg.

Új játékok

1. Red Dead Redemption 2
2. FIFA 19
3. Assassin's Creed Odyssey
4. Call of Duty: Black Ops 4
5. Forza Horizon 4
6. Grand Theft Auto V
7. Marvel's Spider-Man
8. Just Dance 2019
9. Rainbow Six Siege
10. Super Mario Odyssey

A használt játékok között immár sorozatban a második héten az Assassin's Creed Origins bizonyult a legnépszerűbbnek, de ezen a héten is bekerült ebbe a top 10-be három PS4-exkluzív cím, ismét bebizonyítva a kozol népszerűségét. Ezeken kívül ismét a nagy sorozatok képviseltették magukat, mint a Far Cry, a FIFA, illetve a Call of Duty.

Használt játékok

1. Assassin's Creed Origins
2. Far Cry 5
3. FIFA 18
4. FIFA 17
5. Call of Duty: Ghosts
6. Driveclub
7. God of War
8. The Last of Us Remastered
9. Star Wars Battlefront II
10. Assassin's Creed Revelations

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)