Hirdetés

Már 27 millió példányt adtak el összesen a Dark Souls játékokból

|

Újabb mérföldkőhöz ért a legendás nehézségéről híres Dark Souls széria, ami azt mutatja, hogy az emberek egészen nagy tömege szereti, ha fáj.

Hirdetés

A Dark Souls játékok nem csak azért fontosak, mert önmagukban nézve is zseniálisra sikerültek, hanem mert nehézségi görbéjükkel, és a hibákat keményen büntető harcrendszerükkel egy teljes akciójáték-zsánert indítottak útjára. Noha a FromSoftware-en kívül mára rengeteg egyéb stúdió is alkotott a műfajban, de a fejlesztők egy bejelentéséből az derült ki, hogy a Hidetaka Miyazaki által életre hívott trilógia a mai napig komoly népszerűségnek örvend. 

Hirdetés

A fejlesztők a Twitteren tették közzé, hogy a három Dark Souls játékból a mai napig összesen 27 millió példány fogyott el, ami egy meglehetősen szép szám, főleg annak tükrében, hogy a széria minden túlzás nélkül azzal vált híressé, hogy a végigjátszáshoz már-már mazochista hajlamok szükségesek.

A bejegyzésben a FromSoftware megköszönte, hogy ennyien választották a kalandjaikat, és hozzátették, hogy remélik, a következő kalandjukat, az Elden Ringet is élvezni fogják a rajongók. Mivel a csapat eddig még nem igazán okozott csalódást, és az új játék világának kidolgozásában a Trónok harca írója, George R. R. Martin is részt vesz, így szinte borítékolható, hogy valami igazán különlegessel állnak majd elő legközelebb. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)