Hirdetés

Már a Resident Evil 7-et is túlszárnyalta a Village rajtja

|

Mi ez a téboly, mi ez a frász? Ma este ránk tör a Dimitrescu-láz.

Hirdetés

A tavasszal megjelent Resident Evil Village jött, látott és győzött, hiszen nem csak HP-t és a nemzetközi tesztelőket sikerült az ujja köré csavarnia, de a közönség is kitörő lelkesedéssel fogadta: Lady Dimitrescu júliusig 4,5 millió vásárló pénztárcáját tette könnyebbé, szeptemberben pedig megtudhattuk, hogy a játékosok túlnyomó többsége végig is a pörgeti kalandot.

A Capcom nemrég nyilvánosságra hozta a legújabb eladási jelentését, amelyből kiderül, hogy továbbra is remekül fut a vámpíros szekér.  

Hirdetés

A Village-t ugyanis már több mint 5 millióan húzták be világszerte, s ezzel hamarabb sikerült elérnie a bűvös számot, mint a széria eddigi legnépszerűbb epizódjának, a Resident Evil 7-nek. A 2017-es előd a megjelenése óta nagyjából 10 millió példányban kelt el, de ha Village tartja az iramot, akkor komoly esélye van rá, hogy végül az összesítésben is túlteljesítse felmenőjét.

Ez persze nem is olyan nagy meglepetés, ha belegondolunk, hogy a Dimitrescu-bevetés eleve könnyedebb hangvételű, így potenciálisan több embernél jöhet szóba, amit megfejel, hogy a telt keblű főgonosza népszerű mémként hirdette a játékot szerte az interneten. A Resident Evil Village eladásai mindazonáltal lassulóban vannak, hiszen míg a 3 milliós határhoz csak pár hét kellett neki, a 4,5-ről 5 millióig jutni már három hónapba telt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Most azonban még előttünk a halloween, aztán az ünnepi szezon, szóval a Capcom joggal dörzsölheti a tenyerét. A kiadó-fejlesztő eddigi legsikeresebb címe egyébként a Monster Hunter World, amiből önmagában 20 millió példány talált gazdára, míg a teljes Resident Evil-sorozat 100 millió példány felett jár. A Village pillanatnyilat a vállalat történetének 10. legtöbbet eladott játéka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)