Hirdetés

Már forintban fizethetünk az Epic Games Store-ban

|

A rendszer néhol még mókásan magas árakat ír, de a legtöbb játékot közel annyiért vagy pár száz forinttal olcsóbban szerezhetjük meg, mintha euróban kellene költenünk.

Hirdetés

Még nagyon sok, hasznos és számos felhasználó által hiányolt funkció hiányzik az Epic Games Store-ból, de amíg az Epic olyan ütemben ajándékozza a játékokat, ahogy most, a felhasználók is türelmesebbek. A háttérben dolgoznak a fejlesztők, most például számos új fizetőeszköz támogatását építették be a rendszerbe.

Hirdetés

A cseh korona, az izraeli sékel, a svájci frank, a mexikói peso, a perui sol mellett már a magyar forint is támogatott, így összesen 21 különböző devizanem érhető el. A Magyarországról csatlakozóknak automatikusan a forintban megadott árakat jelzi a rendszer, és sok esetben jobban járunk, mintha euróban kellene fizetnünk.

A Destroy All Humans! például a Steamen 29,99 euróba kerül, míg az EGS-en 8800 forintért húzhatjuk be, ami közel 2000 forinttal kevesebbre jön ki. A szintén viszonylag friss Horizon Zero Dawn Complete Edition esetében minimális a különbség, euróban 49,99, forintban 17.270, így átváltástól függően maximum párszáz forinttal marad több a zsebünkben.

Egy kicsit még finomításra szorul a rendszer, mert Black Friday akciókat megszégyenítő módon azt állítja, hogy a még néhány órán át ingyenes God's Trigger eredetileg 517.840 forintba került, ami ugye kicsit necces. Reméljük, nem erre az árra áll vissza, ha lejár a promóció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)