Hirdetés

Már idén bejelentheti új, sztoriközpontú játékait a Valve

|

A Half-Life: Alyx után tényleg visszatérnek ahhoz, ami miatt milliók szerették meg őket.

Hirdetés

Tavaly megtörtént, amire évtizedek óta vártunk: egy új, teljes értékű résszel visszatért a Half-Life sorozat. Igaz, hogy az Alyx csak VR-ral volt játszható, de ez volt az egyetlen módja annak, hogy megfelelően belőtt elvárások mellett támassza fel a Valve a franchise-t. 

Azt viszont már korábban is jelezték, hogy mostantól visszatérnek a régi útra, és multis játékok helyett (vagy minimum mellett) sztoriközpontú címeket fognak szállítani. Finoman belengették egy hagyományos Half-Life lehetőségét, viszont úgy néz ki, nem csak ez formálódik épp.

Hirdetés

Gabe Newell az új-zélandi 1 News-nak nyilatkozva beszélt arról, hogy több új játék bejelentését is tervezik, nagyon motiválttá váltak a fejlesztők, mivel ismét egyjátékos élményeken dolgozhatnak. Persze nem árulta el, pontosan mire számíthatunk, de Newell annyit mondott, örült, hogy a múltban is ügyesen kerülte ki a konkrét kérdéseket, és a továbbiakban is szeretné ezt folytatni, különben csak újabb, még nehezebben megválaszolható kérdések következnének.

Mi lesz szerintetek? Half-Life? Portal? Left 4 Dead? Valami teljesen új? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)