Hirdetés

Már készül a Naughty Dog következő játéka, és lehet, hogy nem a The Last of Us Part III lesz

|

Majdnem biztos, hogy készül majd harmadik The Last of Us játék, de lehet, hogy sokat kell még várnunk rá.

Hirdetés

Mind a kritikusok, mind a játékosok körében hatalmas sikert aratott a The Last of Us Part II, még úgy is, hogy valamelyest megosztotta a közönséget. A befejezés után azonnal gondoltuk, hogy Ellie és Abby története még nem ért véget, és a fejlesztőstúdió társelnöke, Neil Druckmann is utalt arra, hogy gondolkodnak a Part III-on.

Felvetette ugyanakkor azt is, hogy valami teljesen újba fognak. Az Uncharted széria most határozatlan ideig parkolópályán van, és egyébként is izgatottak lennénk, ha új franchise-t kapnánk a játékipar egyik legértékesebb, legmegbízhatóbb csapatától.

Hirdetés

Druckmann most arról posztolt, hogy rengeteg nyitott pozíció várja a jelentkezőket, és belengette, hogy "valami nagyon menőn" dolgoznak. Részletek természetesen egyelőre nem ismertek, de az elmúlt napok bejelentései után azon sem lennénk meglepve, ha a Lucasfilm Games kereste volna fel őket (ugyanakkor egy ilyen tehetséges és kreatív csapat valószínűleg nem hagyja, hogy bármilyen licenc korlátok közé szorítsa).

A háttérben közben formálódik még a The Last of Us Part II többjátékos módja, de azt már bizonyára csak egy kisebb csapat csinálja, míg a többiek a következő nagy projektre koncentrálnak.

Ti milyen stílusú vagy témájú alkotást látnátok szívesen a Naughty Dogtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)