Hirdetés

Már nem az Elden Ring az év legjobban fogyó játéka, de nem is a God of War: Ragnarök

|

Az Egyesült Államokban felborult az eddigi állás.

Hirdetés

Semmi oka nincs a szégyenkezésre sem az Elden Ringnek, sem a God of War: Ragnaröknek, hiszen mindkettő kiválóan sikerült, a játékosok és a kritikusok egyaránt szerették, és több millió példányban keltek el. A Pokémon Scarlettel és Violettel más a helyzet: bár jól fogy, olyan súlyos technikai problémákkal dobták piacra, hogy az már a legnagyobb fanatikusokat is zavarta.

Van viszont egy játék, ami az Egyesült Államokban másfél hónap alatt az év legkelendőbb újdonságává vált - ahogy arra teljes mértékben számítani lehetett.

Hirdetés

Ez pedig nem más, mint a Call of Duty: Modern Warfare 2. Az NPD mérései alapján az MW2 az egész Call of Duty sorozat leggyorsabban fogyó játéka lett, 10 nap kellett neki ahhoz, hogy 10 milliárd dollár bevételt hozzon az Activision-Blizzardnak. Nem véletlenül próbálja a Sony elgáncsolni a kiadó Microsoft általi felvásárlását, nem tenne jót a bevételeiknek, ha nem részesülnének a CoD-ok eladásaiból.

2009 óta szinte mindig az aktuális Call of Duty a világ legkelendőbb játéka, nyomában a FIFA-val. 2013-ban a Grand Theft Auto V-nek a Ghostsot, 2018-ban pedig a Red Dead Redemption 2-nek a Black Ops 4-et sikerült lenyomnia.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)