Hirdetés

Mario Kart Tour - már most a Nintendo legnépszerűbb mobiljátéka lett

|

A játék bevételei azonban nincsenek arányosságban a letöltések számával, ami talán gondolkodásra készteti a Nintendót a vérlázító mikrotranzakciós modelljük kapcsán.

Hirdetés

Szerdán jelent meg a Mario Kart Tour, ami két nap alatt érte el a 20 milliós letöltést, ezzel a maga mögé utasította a Pokémon GO-t és az összes eddig Nintendo mobiljátékot. A várakozással ellentétben azonban a játékon belüli költésekből származó bevételek meglepően alacsonyak, jóval alulmúlja a cég sokkal kevesebb példányban fogyó játékaiét is.

Hirdetés

A Mario Kart Tour nagyjából 1 millió dollár körül hozott a konyhára az első napon, ami ilyen magas letöltési szám mellett megdöbbentően kevés. A játék alapvetően ingyenes, de egy meglepően pofátlan húzással jó pár tartalmat havidíjhoz kötöttek, a Golden Pass névre keresztelt előfizetéshez viszont most jár egy 2 hetes próbaidőszak, amit valószínűleg a legtöbb játékos kihasznál.

Az, hogy pontosan mennyit lesznek hajlandóak költeni az emberek az alkalmazáson belül valószínűleg csak pár hónap múlva derül ki, amikor mindenki meg hányja-veti magában, hogy megér-e neki havi 1890 jó magyar forintot, hogy feloldjon néhány funkciót és módot a játékon belül. Vannak tippjeink, de nem akarunk befolyásolni senkit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)