Hirdetés

Mario és Bowser kéz a kézben jutott fel a csúcsra, nem is mennek sehova

|

A Super Mario 3D World + Bowser's Fury gond nélkül uralni tudta a brit videojáték-eladási toplistát.

Hirdetés

Az előző heti eredményekhez képest nem sok változás történt a brit játékeladási toplistán, ugyanis még mindig a Super Mario 3D World + Bowser's Fury áll a dobogó első helyén (18%-ban estek egyébként vissza az eladásai), a Spider-Man: Miles Morales pedig még mindig az ezüstéremmel büszkélkedhet. Remekül visszahozta azonban lemaradását viszont a Animal Crossing: New Horizons, ami egy hete még csak hetedik tudott lenni, most viszont felkapaszkodott a dobogó harmadik fokára.

Más Nitendo játékok is szépen javítottak, a Mario Kart 8: Deluxe például a hatodikról a negyedik helyre jött fel, a Super Mario 3D All-Stars pedig a 13. pozícióról ugrott előre a hatodikra.

Hirdetés

A listáról persze azért nem maradtak ki az örök kedvencek sem, így ott van azért az első tízben a Grand Theft Auto V, a Minecraft, és a karanténpocak legnagyobb ellensége, vagyis a Ring Fit Adventure is.

  1. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  2. Spider-Man: Miles Morales
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Call of Duty: Black Ops Cold War
  6. Super Mario 3D All-Stars
  7. Grand Theft Auto V
  8. Minecraft (NS)
  9. Ring Fit Adventure 
  10. Assassin's Creed Valhalla
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)