Hirdetés

Kizárólag üzleti megfontolásból készül új Mario-film

|

Shigeru Miyamoto azt reméli, pozitív hatással lesz a franchise-ra a készülő animációs alkotás.

Hirdetés

Nagyjából két éve derült ki, hogy készül egy újabb film a Super Mario sorozat alapján, ám ezúttal animációs kalandot fogunk kapni, így talán elkerülhető, hogy ismét olyan szörnyűség szülessen, mint amilyen az 1993-as Super Mario Brothers volt. Valószínűleg ezért is áll pozitívan a dologhoz a japán játékóriás vezetője.

Hirdetés

Shigeru Miyamoto egy kérdezz-felelek során beszélt többek között arról, hogy pontosan miért is bólintott rá az animációs film ötletére. Állítása szerint nem azért döntött így, mert kifejezetten akar egy ilyen alkotást csinálni, hanem inkább üzleti szemszögből nézte a dolgot. A filmek ugyanis kiszélesítik az IP-k célközönségét, és még több ember kerülhet kapcsolatba egy-egy franchise-zal. Ennek köszönhetően pedig még több helyen találkozhatunk a Nintendo alkotásaival.

Habár a Super Mario kapcsán nem igazán indokolt az ilyesfajta terjeszkedés, elvégre a bajszos vízvezeték-szerelőt talán még az is ismeri, aki soha nem játszott egyetlen játékkal sem, de így már érthető, miért kaphatott zöld utat a projekt.

Szerintetek a Gru sorozatot jegyző Illumination képes lehet egy élvezetes Mario-filmet letenni az asztalra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)