Hirdetés

A Mario Kart 8 Deluxe a kasszáknál is az élre tört

|

Nagyon szépen fogy a Mario Kart 8 Deluxe, amit szépen mutat az Egyesült Királyság eladási listája is.

Hirdetés

Lehet mondani mindenféle jót és rosszat a Nintendo Switchre és annak játékaira, de úgy néz ki, hogy mindettől függetlenül jól teljesítenek a kasszáknál. A Mario Kart 8 Deluxe például most büszkén trónol az Egyesül Királyság eladási listájának tetején, pedig új címnek sem nevezhető.

Hozzá kell tenni, hogy ez az első Nintendo játék 2011 óta, ami képes volt elérni a lista csúcsát. A legutóbbi a Pokémon White volt Nintendo DS-re, és a legutóbbi Mario játék a Mario Kart Wii U volt 2008-ban.

Íme a teljes lista, azért a Sniper Ghost Warrior 3 sem panaszkodhat, de a GTA 5 sikere egészen elképesztő.

1. Mario Kart 8 Deluxe
2. Sniper Ghost Warrior 3
3. Grand Theft Auto V
4. Little Nightmares
5. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
6. LEGO Worlds
7. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
8. Call of Duty: Infinite Warfare
9. Fifa 17
10. Horizon: Zero Dawn

Kíváncsian várjuk, hogy a legközelebbi Nintendo Switch exkluzív (ARMS) mennyire tudja majd fenntartani ezt a lendületet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)