Hirdetés

A Mario Kart Tour mutatta be a Nintendo eddigi legpofátlanabb mobilos lehúzását

|

Elmúltak azok az idők, amikor egy fix összeg kifizetésével minden feloldható volt a játékban.

Hirdetés

Már a Super Mario Runnál is erősen rezgett a léc, pedig annak nem is volt elrugaszkodott ára. Ingyen el lehetett kezdeni, de a teljes játék feloldásáért 3490 Ft-ot kellett fizetni, ami csak mobilos mércével mérve sok, egyébként korrekt.

Hirdetés

Ma elérhetővé vált a Mario Kart Tour. Arra nyilván számíthattunk, hogy valamilyen formában lesz benne monetizáció, viszont a Gold Pass-re nem voltunk felkészülve. Ez egy havonta 1890 Ft-ért kiváltható bérlet (kéthetes, ingyenes próbaidőszakkal), mely pár tárgy és bónusz mellett feloldja a legpörgősebb, 200cc-s módot, ami máshogy nem elérhető. Pont ennyibe kerül egy hónapra a több mint 70 prémium, alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségektől mentes játékot kínáló Apple Arcade szolgáltatás is, amiben egyébként szerepel a Sonic Racing, ha esetleg valaki árkádos autóversenyzésre vágyna.

Persze a mód feloldása opcionális, de akkor is jobban meg tudnánk vele barátkozni, ha egyszer kellene kifizetni érte az említett összeget. Egy ilyen játékelemet havidíjassá tenni egészen meredek húzás. Ti mit gondoltok erről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)