Hirdetés

Mario + Rabbids: Kingdom Battle - több mint 2 millió példány fogyott a játékból

|

Hatalmas siker lett a Ubisoft és a Nintendo switches crossovere.

Hirdetés

A tavalyi E3-on hatalmas meglepetés volt a Mario + Rabbids bejelentése. Kevesen gondolták volna, hogy a Nintendo belemegy egy ilyen crossoverbe, és egy ilyen remek játék lesz a végeredmény.

Hirdetés

A Ubisoft Milan kreatívigazgatója, Davide Soliani osztotta meg, hogy a játékból több mint 2 millió darab talált gazdára, és ezzel a Mario + Rabbids: Kingdom Battle a legjobban fogyó nem Nintendo által fejlesztett játékká vált a Switchen. 

Soliani ennek örömére egy érdekes infografikát is megosztott Twitteren. Nézzétek meg ti is alább:

A Ubisoft kimutatásaiból még az is kiderült, hogy a 2017-2018-as bevételeik 7%-a származott a switches eladásokból, amelyhez természetesen legnagyobb arányban a Mario + Rabbids járult hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)