Hirdetés

Máris több mint egymillióan játsszák a SnowRunnert

|

A Saber Interactive anyavállalata szerint nagyot ment a Spintires havas folytatása.

Hirdetés

Jelenleg 69 be nem jelentett játék formálódik az Embracer Grouphoz tartozó stúdiók kezei alatt, amelyek között megtalálható a THQ Nordic, a Deep Silver és a Saber Interactive is. Utóbbi legújabb projektje, a közelmúltban megjelent SnowRunner pedig hatalmas sikernek bizonyult.

Hirdetés

Az Embracer Group információi alapján a SnowRunnerből már közel 1 millió példány talált gazdára a megjelenés utáni első három hét alatt, amely magasan túlszárnyalta az elképzeléseiket. A játék nagyjából egyformán fogyott mindhárom platformon (Epic Games Store, PS4, Xbox One), az eladások pedig magasak voltak a Premium Edition és a DLC-k esetében is. Mindez azt jelzi a készítők felé, hogy egyrészt érdemes foglalkozni a szériával, másrészt megéri DLC-ket gyártani. 

Egyelőre még nem tudni, hogy a SnowRunner Epic Games Store-os exkluzivitása mikor szűnik meg, de biztosak vagyunk benne, hogy a steames debütálás újfent megdobja majd a bevételt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)