Hirdetés

Marvel Kapitány - átlépte az egymilliárd dolláros álomhatárt

|

Sikerfilmek illusztris társaságához csatlakozott a legutóbbi Marvel mozi.

Hirdetés

A Marvel Kapitány lett a Marvel filmes univerzumának hetedik olyan filmje, ami világszinten több mint egymilliárd dollárt termelt a stúdiónak. 

Hirdetés

Korábban csak a három Bosszúállók mozi, a Fekete Párduc, a Vasember 3 és az Amerika Kapitány: Polgárháború volt képes erre. Az összesített világranglistán így most egészen pontosan a 38. helyen áll a Marvel Kapitány, ami A sötét lovag és a Harry Potter és a bölcsek köve közé ékelődött be. Mivel a filmet még vetítik a mozik, természetesen a bevételi mutató továbbra is növekedni fog, de teljesen egyértelmű, hogy ennek üteme hétről hétre egyre jobban csökken majd - általában nagyjából felére szokott visszaesni minden film esetében a következő heti bevétel. A Marvel Kapitány számai nagyrészt a remek nyitásnak köszönhetőek: eredetileg körülbelül 350 milliós startot jósoltak neki (világszinten), végül azonban 456,7 millió dollárt sikerült összeszednie, ami egyúttal minden idők hatodik legjobb nyitását jelenti. 

Hamarosan azonban egy újabb Marvel mozi számairól beszélgethetünk, hiszen a hónap végén érkezik a Bosszúállók: Végjáték ami minden bizonnyal aktívan ostromolja majd a létező összes bevételi mutatót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)