Hirdetés

Az Insomniac Gameshez igazolt a Telltale vezető írója

|

A The Walking Dead: The Final Season írója jövőre már az Insomniac Games játékain fog dolgozni.

Hirdetés

Eddig sem szenvedett hiányt remek írókban az Insomniac Games csapata, elvégre Jon Paquette kiváló munkát végzett idén is a Spider-Mannel. Most azonban egy újabb tehetség csatlakozik hozzájuk. 

Hirdetés

Mary Kenney ugyanis a 2019-es évet már az Insomniac kötelékében kezdi. A hölgy korábban a The Walking Dead: The Final Season vezető írójaként dolgozott a Telltale-nél, ezt megelőzően pedig a Batman: The Enemy Within első és harmadik epizódjába is besegített. Videojátékos karrierje előtt The New York Timesnál és a Kotakunál is írt már szóval semmiképp sem mondható kezdőnek. Az írónő így számolt be a remek hírről a Twitteren:

Egyelőre persze nem tudjuk, hogy min is fog majd dolgozni az Insomniac Games berkein belül Mary Kenney, de az mindenképp remek hír, hogy sikerült új állást találnia. Sajnos azonban nem minden korábbi Telltale dolgozó ilyen szerencsés, erre hívta fel a figyelmet a közéjük tartozó Emily Grace Buck is, aki bejegyzésében hangsúlyozta, még mindig egy komoly probléma az, hogy az ex-munkatársak nagy része továbbra sem talált új helyet a szakmán belül. 

Nagyon reméljük, hogy hamarosan mindenkinek megoldódik a helyzete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)