Hirdetés

Masszív frissítéssel ünnepeljük a Dead Cells kirobbanó sikerét

|

A stílusos és izgalmas roguelike játék elképesztő mérföldkövet ért el.

Hirdetés

A Dead Cells 2018 egyik nagy meglepetése volt, hiszen egy remek, pixelgrafikás, komoly kihívást jelentő és addiktív 2D-s akciójátékról van szó. 2019 tavaszán már az egymilliomodik eladást is sikerült átlépnie a francia Motion Twin játékának, azóta pedig még jobban felpörgött az üzlet. 

Hirdetés

Megjelenése óta immáron hárommillió eladott kópiával büszkélkedhet a játék, természetesen minden platformot (a PC-t, a PS4-et, az Xbox One-t, a Nintendo Switchet és mobilokat is) beleértve. Az elismerésre méltó teljesítményhez pedig újdonságok is társultak az Update of Plenty névre keresztelt 19. frissítés képében.

A patch leírása felér egy rövidebb regénnyel, ugyanis a fejlesztők többek között átdolgozták a fegyvereket és a gazdaságot, alakítottak a sebzéseken, rengeteget balanszoltak, apróságokat változtattak a pályadizájnokon, a grafikán és a felhasználói felületen, valamint történt számos hibajavítás is. Fussátok át a tételes listát, érdemes. 

Ti próbáltátok már a Dead Cells-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)