Hirdetés

Még ha ki is szivárog a PlayStation 5 ára, az semmit nem jelent egyelőre

|

Elkezdett keringeni egy kép a neten, amin a PlayStation 5 ára és megjelenési dátuma látható. Lehet, hogy valódi, de korai hinni neki.

Hirdetés

Sok mindent tudunk már a PlayStation 5-ről és az Xbox Series X-ről, de két fontos infót még homály fed: nem ismert sem az ár, sem a megjelenési dátum. Vannak találgatások, láttunk sok mindent, de azt is tudjuk, mindkét fél arra vár, hogy a másik lépjen előbb.

Hirdetés

Valószínűleg még a viszonteladók sem tudják, mi lesz, sőt, jó eséllyel a gyártók sem fixálták terveiket. Bevett gyakorlat, hogy minimális vagy nulla haszonnal árulják az alapgépeket, mert a szoftvereladásokból befolyó összeg miatt így is megéri. Akár az is előfordulhat, hogy a Microsoft bejelent egy reális árat (mondjuk 499 dollárt), a Sony meg 50-100 dollárral alámegy, csak azért, hogy ezen a fronton is előnye legyen.

Egyebek mellett az ismert videós, Ben Geskin is megosztott egy képet, ami állítólag a PlayStation 5 Amazon France-os termékadatlapjának múltbéli állapotát ábrázolja, rajta a 499,99 eurós árral és a november 20-ai megjelenési dátummal. Egyik sem elképzelhetetlen, ugyanakkor a francia Amazont különösen gyakran lepik el kamu/placeholder termékadatlapok, teljesen megbízhatatlan lett mostanra. Geskin azt is hozzáfűzte, hogy a digitális változat 399 euró lehet, de mint azt korábban fejtegettük, a lemezmeghajtó elvétele nem indokolna ekkora árkülönbséget. Ha mégis valódi információja van a viszonteladónak az árról és a dátumról, akkor is nagyon messze van még az év ünnepi szezonja, és amilyen időket élünk, most nagyobb eséllyel üthet be valami, ami átírja a terveket. Szóval csak annak higgyetek, ami hivatalos forrásból jön, akár reálisnak tűnik mind az ár, mind a dátum, akár nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)