Hirdetés

Még mindig a Cyberpunk 2077 a legfontosabb a CD Projekt RED számára, nem az új The Witcher

|

A pénzügyi jelentés okozott némi zavart, de a CD Projekt RED tisztázta, mivel foglalkozik most elsősorban.

Hirdetés

Meglehetősen elfoglalt most a lengyel CD Projekt RED, amely váratlanul a The Witcher 3: Wild Hunt PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es frissítését is kénytelen volt átvállalni a Saber Interactive orosz ágától. A stúdió a legutóbbi pénzügyi jelentésében elárulta, mennyi mindenen dolgozik jelenleg, viszont abban az szerepelt, hogy a fejlesztők többsége az új The Witcher játékkal és egyéb projektekkel foglalkozik.

A cég később tisztázta, hogy ez nem fedi a valóságot.

Hirdetés

A CDPR számára ugyanis most a Cyberpunk 2077 első, 2023-ban megjelenő kiegészítője élvez prioritást, a csapat több mint fele ezzel foglalkozik, ami egyben megerősíti azt is, hogy a The Witcher folytatására még sok-sok évet kell várnunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A vállalathoz tartozó The Molasses Flood egy meg nem nevezett CDPR-franchise-hoz kapcsolódó játékot készít, formálódik egy GWENT spin-off, folytatódik a Cyberpunk 2077, a GWENT és a The Witcher: Monster Slayer támogatása, illetve a munkatársak egy része új projekteken gondolkodik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)