Hirdetés

Még mindig az Animal Crossing: New Horizons csücsül a trónon

|

Úgy látszik, a britek nagyon rápörögtek a Nintendo Switch-exkluzív játékra.

Hirdetés

Végre történtek komolyabb változások is a GfK legfrissebb toplistájában, amiről azt olvashatjuk le, hogy egy időszakban melyik dobozos játékból kapkodták el a legtöbbet a vásárlók az Egyesült Királyságban. Bizony eléggé érdekes eredményeket produkált a május 23-án véget ért hét.

Hirdetés

Az első hely kapcsán nincs túl nagy meglepetés, ugyanis már megint az Animal Crossing: New Horizons zsebelhette be az arany érmet, ami határozottan azt mutatja, hogy nagy népszerűségnek örvend a játék a briteknél. Mögötte egy újabb olyan játék áll, ami a Nintendótól származik, ugyanis a Mario Kart 8 Deluxe-nak sikerült felküzdenie magát a dobogó második fokára. A harmadik helyezett pedig a Call of Duty: Modern Warfare lett, megtartva ezzel előző pozícióját.

A top 10-es lista:

1. Animal Crossing: New Horizons
2. Mario Kart 8 Deluxe
3. Call of Duty: Modern Warfare
4. Grand Theft Auto V
5. FIFA 20
6. Maneater
7. Saints Row: The Third Remastered
8. Minecraft
9. Star Wars Jedi: Fallen Order
10. Luigi's Mansion 3

Szerintetek miért ennyire népszerű az Animal Crossing: New Horizons?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)