Hirdetés

Még mindig jól fogy a Monster Hunter World, és a Resident Evil 3 sem panaszkodhat

|

A Capcom jól indította a pénzügyi évet, ugyanis több franchise-ával is sikerült kiemelt mérföldköveket elérni.

Hirdetés

Szépen lassan érkeznek a cégek pénzügyi beszámolói arról, hogy hogyan indították meg a 2021-es pénzügyi évet, mely április elsején kezdődött, és június 30-án lezárult az első negyedéve. Noha a Capcom ebben az időszakban csak egy nagyobb megjelenéssel állt elő, még a régebbi címei is remekül fogynak.

Hirdetés

A kiadó jelentéséből kitűnik, hogy az április 3-án megjelent Resident Evil 3 remake 2,7 millió eladott példányt produkált a megjelenéstől számított kevesebb mint 2 hónap alatt. Ez ugyan nem ér a tavaly megjelent második rész újrakeverésének nyomába, de így is elég volt ahhoz, hogy a teljes Resident Evil szériát átlendítse a 100 millió eladott játékos álomhatáron. 

A stúdió egyik legsikeresebb játéka, a Monster Hunter World továbbra is népszerű a játékosok körében, így az említett pénzügyi negyedévben - két évvel a megjelenés után - több mint 300 ezer új játékos volt kíváncsi arra, hogy milyen lehet óriási dinoszaurusz-szerű lényeket gyepálni méteres pallosokkal - ezzel a kaland átlépte a 16 milliós eladott példányszámot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)