Hirdetés

Még mindig nem halott a Ubisoft játék, aminek elkaszálásán a legkevésbé lepődnénk meg

|

Számos projektet törölt a Ubisoft, de ezt pont nem.

Hirdetés

Bizonytalan most a Ubisoft jövője, Yves Guillemot ügyvezető igazgató szerint sok múlik a 2023-as éven, a csapatok ügyességén, az idén megjelenő játékok teljesítményén. Sok mindent bejelentett a stúdió, és még több projekt készül a háttérben, amikből vagy lesz valami, vagy a kukában végzik, ahogy a napokban három készülő játék is.

Jelenlegi tervek szerint 2023-ban jelenik meg a Skull & Bones (komolyan, most már tényleg!), a The Settlers: New Allies, a Valiant Hearts 2, valamint a mind közül leginkább ígéretes Assassin's Creed Mirage, vagy a még talán ennél is érdekesebb Avatar: Frontiers of Pandora is. Ha a csalódást keltő eladások ellenére nem kaszálják el, egy új Just Dance-re is számíthatunk, illetve befuthat a Mighty Quest 2 mobilokra.

Hirdetés

Formálódik továbbá, de még nem rendelkezik megjelenési dátummal több Assassin's Creed játék, a Prince of Persia: The Sands of Time, a Rainbow Six mobilos spin-offja, a Tom Clancy's Splinter Cell rebootja, az ingyenesen játszható The Division Heartland és XDefiant, a The Division Resurgence, és mint azt a Ubisoft megerősítette, a Beyond Good & Evil 2 is, amit jelenlegi formájában még 2017-ben lepleztek le, de egyébként mindent összevetve ez a valaha volt legtöbb ideje készülő játék.

A megjelenés idejével kapcsolatban semmit nem ígértek, de a fejlesztés állítólag jól halad. Remélhetőleg az E3 során hallunk majd róla pár biztató szót.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)