Hirdetés

Még mindig rengeteg pénzt hoz a The Witcher 3 a CD Projekt RED-nek

|

Az előző negyedévben még nőttek is egy kicsit a bevételek.

Hirdetés

2015-ben jelent meg a The Witcher 3: Wild Hunt, ami már akkor is őrületesen kelendő volt, és annak ellenére, hogy néhány ingyenes bővítmény mellett mindössze két kiegészítő jött hozzá (ellentétben például a Grand Theft Auto V-tel, amit a GTA Online folyamatos frissítgetése is az eladási listák élmezőnyében tart), továbbra is remekül fogy.

A CD Projekt RED legújabb pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy július 1. és szeptember 30. között 13%-kal nőttek a bevételek a tavalyi év ugyanezen időszakához képest, főleg a The Witcher 3: Wild Huntnak és kiegészítőinek köszönhetően. Segített azért a Gwent és a Thronebreaker: The Witcher Tales is, de még mindig a szerepjátékot akarják a legtöbben.

Hirdetés

A GOG.com-on keresztüli vásárlásoknak köszönhetően 10,5 millió lengyel zlotyval több folyt be, mint 2019 harmadik negyedévében. A nettó profit 23,4 millió zloty volt, 57%-kal több, mint tavaly. Fejlesztési költségként 219 millió zlotyt könyveltek el a pénzügyi év során, amit nyilván elsősorban a Cyberpunk 2077-re fordítottak. 

December első napjaiban rákapcsolnak még a marketingre, hogy amennyire csak lehet, hírét vigyék a Cyberpunk 2077 megjelenésének, mely már biztosan nem fog eltolódni december 10-éről. Jó eséllyel az eladásokból hamar visszajön majd minden korábbi költség, és a következő években a cyberpunk RPG tartja majd el a céget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)