Hirdetés

Még több DC játékot akar a Warner Bros. Discovery

|

Teljesen átszervezhetik a DC Entertainmentet, és ez nem csak a filmekre lehet hatással.

Hirdetés

Most egész jó szériája van a DC-nek: a The Suicide Squad után a Batman is sikert aratott, ráadásul az HBO Maxon debütált Peacemaker - Békeharcos is kiváló lett. Reméljük, a sort az októberben érkező Black Adam, a decemberre dátumozott Shazam! 2, valamint a várhatóan idén debütáló Batgirl sem töri meg.

Rengeteg filmet bejelentettek már, de a tervek még változhatnak, miután a Discovery és a WarnerMedia eggyé vált, a vezetőség pedig a DC Entertainment átszervezését fontolgatja.

Hirdetés

Variety számolt be arról, hogy a Warner Bros. Discovery szeretné maximálisan kihasználni a szuperhősökben rejlő lehetőségeket, közelebb hozni az egyes, a DC-s tartalmakkal foglalkozó részlegeket. A Discovery belsőseitől származó pletykák szerint a cégnél úgy látják, hiányzik a stratégia, Supermant elhanyagolták, a másodlagos karaktereket pedig jobban ki kellene emelniük, ahogy Jokerrel és Harley Quinnel tették (vagy teszik hamarosan a Colin Farrell-féle Pingvinnel, aki saját sorozatot kap).

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A jövőben nagyobb figyelmet fordíthatnak a videojátékokra is. Az, hogy nagy költségvetésű játékokra számíthatunk-e, vagy inkább a mobilos repertoárt növelik, egyelőre kérdéses, de látva, hogy 2022-re a Gotham Knights, jövőre pedig a Suicide Squad: Kill the Justice League van betervezve, reméljük, hogy inkább a PC-s és konzolos játékosokat kívánják boldogítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)