Hirdetés

Megdöntötték a Bosszúállók: Végjáték bevételi rekordját

|

Egy kínai mozi taszította le az utolsó Bosszúállók filmet a számos olyan bevételi trón egyikéről, amit korábban birtokolt.

Hirdetés

Ember legyen a talpán az, aki képes volt számon tartani, hányféle bevételi rekordot döntött meg és állított be a Marvel filmes univerzum koronaékszere, a 2019-es Bosszúállók: Végjáték. Ezek közül egyet viszont most át kell adni egy kínai komédiának, egészen pontosan a Detective Chinatown 3-nak.

Míg a világ nagyobb részén a mozik részben vagy egészben parlagon hevernek, Kínában vígan lehet filmeket nézni, ennek is köszönheti azt a Detective Chinatown 3, hogy egyetlen hétvége alatt 397,2 millió dollárt termelt ki az Ázsiai országban. 

Hirdetés

Korábban a Bosszúállók: Végjáték büszkélkedhetett az "egyetlen országban elért legnagyobb hétvégi nyitás" szépen csengő rekordjával, anno 357 millió dollárt hozott össze a film az Egyesült Államokban ugyancsak annak első hétvégéjén, 2019 áprilisában. Most azonban a Detective Chinatown 3 átvette a vezetést - minderről a The Hollywood Reporter számolt be elsőként.

A Detective Chinatown 3 bevételei a becslések szerint nagyjából 750 millió dollár körül fognak megállni, ezzel pedig ez lehet a kínai filmiparon belül minden idők második legnagyobb anyagi sikerét produkáló alkotása. Az első helyén a 2017-es Wolf Warrior 2 áll, ez a film 874 millió dollárral zárt. A Detective Chinatown 3 bemutatóját egyébként egy teljes évvel elhalasztották a koronavírusjárvány miatt. Mindez bizonnyal az is sokat segített a sikeres rajtban, hogy a holdújév miatti ünnepi szezonban, egészen pontosan annak első napján küldték a mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)