Hirdetés

Megduplázódott az EA Play előfizetőbázisa

|

Jót tett az EA Play szolgáltatásnak, hogy bekerült a Game Passbe.

Hirdetés

Pár napja számoltunk be róla, hogy az Electronic Arts előfizetéses játékgyűjteménye milyen csábító akcióval várja az új belépőket, hiszen március elejéig - az összes platformon - pár száz forintért cserébe egy hónapon keresztül belekóstolhatunk a vállalat kínálatába. Ennek köszönhetően olyan címekkel játszhatnak az érdeklődők, mint a Star War Jedi: Fallen Order, a FIFA 20 vagy éppen a Titanfall 2. 

Az EA Play tavaly óta már nemcsak magában, hanem az Xbox Game Passs Ultimate részeként (a PC-s Game Passosoknak egy kicsit még várniuk kell rá) és Steamen is elérhető, amik jótékony hatással voltak a felhasználóbázisra is.

Hirdetés

Andrew Wilson, az Electronic Arts vezérigazgatója a befektetőknek mondta el, hogy 2020 decemberének végéig a szolgáltatás csaknem 13 millió előfizetővel büszkélkedhetett. 2020 szeptemberében a felhasználók számát még csak 6,5 millióra tették, vagyis a bázis nagyjából megduplázódott, mindösszesen három hónap leforgása alatt. 

Ahogyan arra a VG247 is rámutatott, korábban még 18 hónapra volt szükség ahhoz, hogy 3,5 millióról elérjék a 6,5 millió előfizetőt, szóval az EA Play kiterjesztése megtette a hatását. A bővítés pedig még nem ért véget, mivel Wilson szavai alapján eltökélt szándékuk, hogy a felhőszolgáltatás a jövőben szerves része legyen a játékiparnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)