Hirdetés

Megérte PlayStation 4-exkluzívvá tenni a Final Fantasy VII Remake-et

|

A Square Enix által közölt számot kifejezetten ütős mérföldkőnek lehet tekinteni.

Hirdetés

Tavasszal megjelent az 1997-es Final Fantasy VII újraalkotott változata, és ugyan egyelőre csak a teljes kaland egy részét kaptuk meg modern köntösben, már ezzel is sikerült megörvendeztetni a rajongókat. Így pedig nem is csoda, hogy világszerte rengeteg példányt szórt szét a kizárólag PlayStation 4-re kiadott játékból a Square Enix.

Hirdetés

A kiadó nemrég számolt be arról, hogy a Final Fantasy VII Remake eladásai a megjelenés óta átlépték az 5 millió darabos határt. Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a szám a digitális eladások mellett a viszonteladóknak leszállított példányokat is tartalmazza, szóval lehetséges, hogy a fogyasztók által ténylegesen megvett darabszám némileg alacsonyabb.

Persze ez az eredmény így is szép teljesítmény, és jól mutatja, hogy az igényesen újraalkotott klasszikus kalandokkal még mindig a képernyő elé lehet szegezni a rajongókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)