Hirdetés

Megjelenése első hetében rekordot döntött a Farming Simulator 22

|

Nem csak annak örülhet a Giants Software, hogy játékát többen játsszák egy időben, mint a Battlefield 2042-t.

Hirdetés

Tavaly új Farming Simulator nélkül maradtak a virtuális mezőgazdaság iránt nyitott játékosok, idén, november 22-én azonban visszatért a sorozat, és mint az a steames számokon is látható, ennek sokan örültek: a SteamCharts mérései alapján volt, hogy 96402-ig kúszott fel az egyszerre játszók száma, de most is épp több mint 30 ezren szántanak, vetnek, aratnak.

A fejlesztő Giants Software most, egy héttel a megjelenés után bejelentette, hogy már másfélmillió példányt sikerült eladni PC-re, Mac-re, konzolokra és Stadiára. Ezzel megdőlt a megjelenéskor értékesített példányok rekordja.

Hirdetés

Ebből látszik, hogy nem csak a visszatérő játékosok vetették bele magukat a farmgazdálkodásba, hanem újak is érkeztek szép számmal. A Giants ügyvezetője, Christian Ammann köszönetet mondott a disztribútoroknak, és úgy látja az eladások és a felhasználói visszajelzések alapján, hogy a Farming Simulator jó irányba halad.

Ha kíváncsiak vagytok, mi milyennek láttuk, olvassátok el Farming Simulator 22 tesztünket.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)