Hirdetés

Meglepő új kiadó közreműködésével jelenik meg az új Tomb Raider játék

|

Bár a Crystal Dynamics már az Embracer Group része, mégis egy külsős kiadó fog segíteni az új játék terjesztésében.

Hirdetés

Augusztus végén zárult le a folyamat, minek eredményeképpen a Square Enix összes, elsősorban nyugati piacra dolgozó fejlesztőcsapata átkerült az Embracer Group ernyője alá, köztük a Crystal Dynamicsszal, ami, mielőtt beégett a Marvel's Avengersszel, elsősorban Tomb Raider játékokon dolgozott. A csapat következő projektje is Lara Croft újabb kalandjairól mesél majd, újabb reboot következik, miután a 2013-as, alcím nélküli résszel elstartolt trilógia a Shadow of the Tomb Raiderrel befejeződött 2018-ban.

Mint azt egy ideje tudjuk, az új Tomb Raider játék az Unreal Engine 5 segítségével készül, a fejlesztés pedig még viszonylag az elején jár. Most kiderült, mely kiadóval kötött szerződést a CD.

Hirdetés

Meglepő módon nem az Embracer valamelyik vállalata (Deep Silver, Plaion vagy akár a Gearbox) lett az új partner, hanem az Amazon Games, ami teljes támogatást nyújt és vállalja a globális terjesztést. Annyi biztos, hogy multiplatform játékra számíthatunk, feltehetően PC-n, PS5-ön és Xbox Series X konzolokon indulhatunk majd kalandokra.

A fejlesztőcsapat célja, hogy az alapelemeket megőrizve mégis valami újat kínáljon, az eddigi legnagyobb, legjobb Tomb Raider játékot szeretnék elkészíteni. Kíváncsian várjuk, sikerül-e ez nekik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)