Hirdetés

Mégsem eladó a Warner Bros. videojátékos részlege

|

Úgy tűnik, meggondolta magát az AT&T, és nem kell attól tartanunk, hogy a Rocksteady, a NetherRealm és a TT Games a Microsoftnál landol.

Hirdetés

Augusztus közepén, a DC FanDome eseményen kiderül, milyen újdonságokra számíthatunk az AT&T ernyője alá tartozó Warner Bros. Interactive Entertainment stúdióitól. Az már biztos, hogy a Rocksteady bemutatja régóta pletykált Suicide Squad adaptációját, és jó esélyt látunk arra is, hogy a NetherRealm egy új Mortal Kombatot nem, de az Injustice 3-at megvillantja, továbbá a WB Montréal is beköszön új Batman játékával.

Hirdetés

Elfoglalt tehát a Warner Bros. videojátékos részlege, és most úgy tűnik, továbbra is az AT&T-nek fog pénzt termelni. Korábbi jelentések arról szóltak, hogy a Take-Two, az Electronic Arts, az Activision-Blizzard és a Microsoft is lecsapna divízióra, most viszont nyilvánosan is kiadott e-mailben tájékoztatta dolgozóit a vállalat, hogy a WB Interactive minden nehézség ellenére marad, de a szövegezés alapján költségcsökkentésre, átszervezésre, elbocsátásokra lesz szükség, hogy sikerüljön a cégcsoporton belül felhalmozódott 200 milliárd dolláros hiányt eltüntetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)