Hirdetés

Megszabadulhat videojátékos részlegétől a Warner

|

Eladó a Rocksteady, a NetherRealm és az összes többi stúdió is iparági értesülések szerint.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy nem is oly rég még úgy volt, hogy saját előcadással készült a Warner Bros. Interactive Entertainment a végül elkaszált E3 2020-ra, radikálisan megváltozhatott a széljárás a kiadó háza táján. A CNBC úgy értesült, hogy az AT&T, vagyis a Warner birodalom anyavállalata vevőt keres videojátékos részlegére, sikeres üzlet esetén akár 4 milliárd dollár is gazdát cserélhet.

Hirdetés

Nevük elhallgatását kérő források azt állítják, az Activision Blizzard, az Electronic Arts és a Take-Two is érdeklődést mutatott, noha egyetlen megállapodás sem köttetett még, vagy áll közel ahhoz, hogy véglegesítsék. Arról is meséltek továbbá, hogy az egyezség részét képezheti hosszú távra szóló licencszerződések sora is, elvégre a Warner birtokolja a Harry Potter, a Game of Thrones, a The Lego Movie, a Mortal Kombat és sok egyéb mellett a DC képregények és filmek jogait, azaz elképzelhető, hogy a majdani vásárló használhatja a felsorolt IP-kat, cserébe az AT&T-nek juttatott részesedésért.

A Warner Bros. Interactive Entertainment jelenleg a következő stúdiók és azok fiókjai felett rendelkezik: Avalanche Software, Monolith Productions, NetherRealm Studios, Rocksteady Studios, TT Games, WB Games Boston, WB Games Montréal, WB Games New York, WB Games San Diego és WB Games San Francisco.

Ha igaznak bizonyulna az eladásról való hír, ti melyik céget részesítenétek előnyben? Kommentben nyugodtan írhattok mást is azokon kívül, amelyek már szóba kerültek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)