Hirdetés

Megvan a Dragon Age és Mass Effect játékok új felvigyázója

|

A BioWare bejelentette, hogy ki lesz a cég új vezérigazgatója. Casey Hudson tavalyi távozása nagy port kavart, de a stúdió élete most stabilizálódhat.

Hirdetés

Tavaly decemberben jött a hír, hogy Casey Hudson másodszor is otthagyja a BioWare csapatát összesen 20 évnyi szolgálat után, és kiszáll a vezérigazgatói székből.

Egy ilyen váltás mindig nehéz, de főleg problémás volt ez abban a helyzetben, ahol a Mass Effect: Andromeda és az Anthem bukása után a stúdiónak egy nagy győzelemre lett volna szüksége. Casey távozása után a posztot aztán Gary McKay töltötte be, akkor még csak ideiglenesen.

Hirdetés

A BioWare ma bejelentette, hogy McKay véglegesen marad a székében, így ő lesz az, aki felügyeli a Mass Effect és Dragon Age sorozatok jövőjét.

"Arra koncentrálunk, hogy olyan játékokat hozhassunk, melyek naggyá tették a BioWare-t: prémium minőségű konzolos, PC-s és online szerepjátékokat gazdag történetekkel, feledhetetlen karakterekkel és hatalmas világokkal" - nyilatkozta McKay.

Hozzátette, hogy keményen dolgoznak a két zászlóshajójuk folytatásain, de ami még ennél is érdekesebb volt, hogy megemlítette a PR oldalról zabigyerekként kezelt Star Wars: The Old Republicot is. A BioWare MMORPG-je idén lesz 10 éves és McKay nyilatkozata szerint több újdonságra számíthatunk az online szerepjátékhoz is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Akár mi is lesz a sorsa a BioWare-nek, McKay kellően lelkesnek tűnik a stúdió jövőjét illetően, ami azért némi megnyugvást kölcsönözhet az aggódó rajongók számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)