Hirdetés

Megvan a PlayStation Game Pass riválisának neve és a csomagok ára?

|

Egy szivárogtató szerint a Sony Spartacus kódnevű szolgáltatása nem három, hanem négy előfizetési csomagot kínál majd, de van okunk kételkedni.

Hirdetés

Két, kimondottan jó kapcsolatokkal rendelkező forrás, Jason Schreier a Bloombergtől és Jeff Grubb, a GamesBeat újságírója is arra hívta fel a figyelmet, hogy a hét folyamán nagy bejelentést tesz a Sony. Végre kiderül, hogy a PlayStation konzolok gyártója hogyan képzelte el az Xboxon és PC-n is elérhető Game Pass riválisának szánt szolgáltatást, amelynek alapját a PlayStation Plus és a PlayStation Now összevonása képezi. Egybehangzó értesüléseik alapján három csomag áll majd a leendő előfizetők rendelkezésére, amelyek értelemszerűen minél drágábbak, annál többet kínálnak viszonzásul.

Egy új szereplő viszont azt állítja, hogy valójában négy csomag lesz, mi több, tudni véli ezek árát és nevét, akárcsak az új szolgáltatás elnevezését is. Nekünk azonban nehezünkre esik hitelt adni neki, hamarosan rá is térünk, hogy miért. Előbb azonban ismerjük meg az állítást magát.

Hirdetés

Egy bizonyos MXHombre123 nevű Reddit-felhasználó a 4chan-re mint forrásra hivatkozva osztotta meg az alábbi képet, amely alapján elvileg a PlayStation Plus Neo névre hallgat a Project Spartacusként emlegetett szolgáltatás. A csomagok pedig, amelyekért háromhavonta kellene fizetni, a következőket foglalják magukba:

PlayStation Plus Bronze (9,99 dollár) - online játék, ingyenes demók

PlayStation Plus Silver (29,99 dollár) - online játék, ingyenes demók, játékstreamelés

PlayStation Plus Gold (39,99 dollár) - online játék, ingyenes demók, játékstreamelés, ingyenes játékok minden hónapban, kedvezmény a PlayStation Store-ban

PlayStation Plus Platinum (59,99 dollár) - online játék, ingyenes demók, játékstreamelés, ingyenes játékok minden hónapban, kedvezmény a PlayStation Store-ban, exkluzív ajánlatok a PlayStation Store-ban, válogatott PS3-as, PS4-es és PS5-ös játékok streamelése

Noha sokan készpénznek vették a leírtakat, valójában úgy fest a helyzet, hogy egy ügyetlen hamisítványhoz van szerencsénk. Elég csak egy kicsit alaposabban szemügyre venni a monitorról vagy tévéről lőtt képet ahhoz, hogy szemet szúrjon néhány apróság. Már önmagában a slendrián dizájn is gyanakvásra kellene, hogy okot adjon, de az eltérő betűtípusok és fontméretek alkalmazása az amatőrségnek az a szintje, amit egy Sonyhoz fogható cégóriás sosem engedne meg magának. Érdemes azt is észrevenni, hogy a Silvernél a képen más ár szerepel, mint alatta.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha minket kérdeztek, annak, hogy ez a Redditen megosztott kép a Sony valódi terveit tartalmazza, nullával egyenlő az esélye, sokkal valószínűbb viszont, hogy Schreieréknek van igazuk. Hamarosan kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)