Hirdetés

Megvan, melyik PlayStation 5-ös játék indított a legjobban

|

A britek dobozos eladási listáján a Call of Duty: Black Ops Cold War lett az első, de next-gen játékok is szép számmal kerültek fel rá.

Hirdetés

November 19-én világszerte elstartolt a PlayStation 5, boltokba kerültek a játékok is, és teljes lendülettel kezdetét vette a kilencedik konzolgeneráció. Az EA sportjátékainak next-gen változatain, az Immortal: Fenyx Risingon és a Cyberpunk 2077-en kívül semmi nem jön már, ami akár csak egy kicsit is felkavarhatja a játékeladási toplistákat, de a CD Projekt RED játéka valószínűleg szép számokat fog majd produkálni dobozosan is, mivel számos extra jár az alapváltozathoz is.

Addig még viszont több mint két hét van hátra. Most két listát is kaptunk, melyek közül az első azt mutatja meg, a PlayStation 5-ös játékok (vagy játékok PS5-ös változatai) mennyire voltak kelendőek november 12. óta:

  1. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  2. Call of Duty: Black Ops Cold War
  3. Assassin's Creed Valhalla
  4. Demon's Souls
  5. Sackboy: A Big Adventure
  6. Watch Dogs: Legion
  7. Godfall
  8. Fortnite: The Last Laugh Bundle
  9. Dirt 5
  10. Mortal Kombat 11: Ultimate
Hirdetés

Ahogy arról tegnap írtunk, a Call of Duty: Black Ops Cold War sokkal jobban fogyott digitálisan, de konkrét számok nélkül nem lehet kombinált listát összeállítani. Az összplatformos lista első helyét azért most sikerült megszereznie, ha már a múltkor nem, ezen a téren így alakult az állás:

  1. Call of Duty: Black Ops Cold War
  2. FIFA 21
  3. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  4. Assassin's Creed Valhalla
  5. Fornite: The Last Laugh Bundle
  6. Hyrule Warriors: Age of Calamity
  7. Watch Dogs: Legion
  8. Animal Crossing: New Horizons
  9. Mario Kart 8: Deluxe
  10. Minecraft (Switch)

A korai Black Friday akciók miatt egyébként egy csomó játék jobban ment, mint korábban, de a top 10-be egyik sem tudott betörni. A jövő héten kavarhatják fel igazán a leárazások a listákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)