Hirdetés

Melyik Ubisoft játékokból sikerült 10 millió feletti darabszámot eladni ebben a generációban?

|

Van pár meglepetés a 10 millió eladott példányszámú VIP játéklistán.

Hirdetés

Vészesen robogunk a jelenlegi konzolgeneráció vége felé, így több kiadó is önvizsgálatot tart, legalábbis, ami a játékeladásokat illeti. A Ubisoft legutóbbi tájékoztatójában számba vette azokat a címeket, melyek kimagaslóan teljesítettek az Xbox One és PlayStation 4 érában, egy egészen különleges lista jött így össze. A Niko Partners vezető elemzője egy cuki kis infógrafikát is kitett Twitterre, hogy szemléltesse a Ubisoft legnagyobb sikereit.

Hirdetés

Az alábbi képen ott szerepel 11 Ubisoft játék, melyek legalább 10 millió példányban keltek el ebben a konzolgenerációban.

A Watch Dogs meglepően jól teljesített, a Rainbow Six Siege menetelése adott, az Assassin's Creed: Syndicate hiánya a toplistáról viszont már jól mutatta a széria megtorpanását. Ettől függetlenül az egész Assassin's Creed franchise (a maga nagy megújulásával) szépen teljesített, ami nem mondható el a Ghost Recon sorozatról. A Wildlandset még befalta a nép, de a sok szempontból tragikus Breakpointra már senki nem nevezett be. Nem is csoda, hogy a kiadó most behúzta a kéziféket, és kicsit átgondolja saját nyílt világú szériáinak jövőjét.

Szerintetek van olyan Ubisoft játék, ami ugyan nem került be a 10 milliós címek klubjába, de megérdemelné a figyelmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)