Hirdetés

Újabb mérföldkőhöz ért a Rocket League

|

Valaki egyszer előjött az ötlettel, hogy csináljanak egy játékot, amiben autók "rugdosnak" egy labdát. Aztán a játék elkészült és milliók váltak rajongóivá.

Hirdetés

Már másfél éve annak, hogy beindult az autós foci őrület, ami azóta is magabiztosan terjeszkedik és gyűjti a rajongóit. A fejlesztő Psyonix Twitteren tette ma közzé a legfrissebb adatokat a Rocket League helyzetéről.

A játék bő fél év alatt már 50 millió dolláros bevételt hozott az indie stúdiónak, megsokszorozva ezzel a fejlesztésének árát. Ennek örömére a Rocket League megjelent dobozosan is, elvitte a Legjobb családi játéknak járó BAFTA Game Awards díjat 2016-ban és folyamatosan jönnek hozzá az újdonságok. Nincs megállás, a közösség csak nő és nő, ennek pedig a készítők örülnek a legjobban.

A Rocket League tehát elérte a 25 millió játékosbázist, akik több mint 1 milliárd meccsen vannak túl. A Psyonix képén azt is láthatjátok, hogy ezek fele Competitive módban zajlott. Mindebből leszűrhetjük, hogy néha a legfurább ötletekből egész jó dolgok is kisülhetnek.

Ti is toljátok még a Rocket League-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)