Hirdetés

Két és félszer jobban fogyott a Metro Exodus PC-n, mint az elődje

|

Pedig csak egy "senkit nem érdeklő platformon" volt elérhető, amitől "mindenki elzárkózik".

Hirdetés

Hatalmas port kavart, amikor a Deep Silver bejelentette, hogy a Metro Exodus nem a Steamen, hanem az Epic Store-ban lesz elérhető, legalábbis az első évben. Felhasználók ezrei jósolták a játék bukását, mert hát ki az a hülye, aki ezek után hajlandó lenne fizetni a játékért.

Hirdetés

Az Epic GDC-s előadásában szenteltek néhány pillanatot a Metro Exodusnak, ami az eladási adatok értelmében 2,5-szer jobban fogyott, mint a Metro: Last Light a megjelenésekor Steamen. Persze ebben nyilván az is közrejátszik, hogy azóta több a gamer, illetve a játék körül is nagyobb volt a hype, de az egyértelmű, hogy az Epic Store exkluzivitás nem jelenti azonnal egy játék halálát, sőt.

"A hangsúly a játékon van, és nem azon, hogy hol akarod eladni" 

- mondta Steve Allison, az Epic Games Store feje. A játék egyik elérzékenyült fejlesztőjét sikerült megörökíteni a bejelentés után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)