Hirdetés

25 év után távozik a Sony európai vezetője

|

A videojátékos veteránnak számító Michael Denny nem szakít a játékiparral, mivel egy ismert fejlesztőstúdió tanácsadójaként folytatja pályafutását.

Hirdetés

A Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios Europe vezetőjeként Michael Denny olyan fejlesztők munkáját felügyelte, mint a Guerilla Games, a Media Molecule és a  SIE London Studio. A cégnél eltöltött 25 éve során megannyi remek cím létrejöttében vett rész, valószínűleg pont ezen tapasztalatai miatt vadászta le egy másik stúdió.

Hirdetés

A többek között a kifejezetten sikeres LEGO videojátékokat is fejlesztő TT Games közleményben adta hírül, hogy Denny mostantól az ő csapatukat gazdagítja. Feladata az lesz, hogy új víziók és stratégiák kialakításában támogassa a céget. 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a csapatban köszönthetjük Michaelt, és nagyon várjuk már, hogy segítsen a TT Games jövőjének alakításában és új stratégiák bevezetésében. Átfogó tapasztalatai a videojáték fejlesztésről és egy stúdió vezetéséről, kiegészülve a játékipart érintő éleslátásával, tökéletes emberre teszi erre a feladatra."

A TT Games éppen a LEGO Star Wars: The Skywalker Sagán dolgozik, ami kifejezetten fontos cím lehet, hiszen éppen az első LEGO Star Wars volt az, amely felhelyezte a stúdiót a térképre. Kíváncsian figyeljük, hogy milyen változásokat hoznak majd a Danny által kidolgozott új stratégiák.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)