Hirdetés

Felvásárolta a Microsoft az inXile Entertainmentet és az Obsidiant

|

A két kiváló RPG-fejlesztő is a Microsoft kötelékébe tartozik.

Hirdetés

Nyáron jelentette be a kiadó, hogy lecsapott a Playground Gamesre, az Undead Labsre, a Compulsion Gamesre, a Ninja Theoryra, illetve létrehozta a The Initiative stúdiót.

Hirdetés

A felvásárlás nem állt meg, ma újabb két csapat bekebelezéséről kaptunk hírt, és ettől rendesen kipattant a szemünk a tíztől éjfélig tartó Inside Xbox végén.

Az egyik a Brian Fargo vezette inXile Entertainment, ami a Wasteland sorozatot, a Torment: Tides of Numenerát és a The Bard's Tale IV-et készítette nemrégiben. A másik az Obsidian Entertainment, nekik a Fallout: New Vegast, a South Park: The Stick of Trutht, a Pillars of Eternityt, valamint az Alpha Protocolt köszönhetjük nagyon sok más mellett. Előbbi épp a Wasteland 3-on dolgozik, utóbbinál kérdéses, mit csinál.

Kíváncsian várjuk, milyen hatása lesz a felvásárlásnak. Megéljük vajon, hogy a Microsoft PlayStation 4-re ad ki játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)