Hirdetés

A Microsoft Nintendo Switchre viheti az Xbox Game Passt

|

Több forrásból is jönnek a pletykák, melyek szerint akár még ebben az évben bejelenthetik a szolgáltatás kiterjesztését.

Hirdetés

A Microsoft és a Nintendo mostanában nagyon jóban vannak egymással. Több játék is átjárhatóvá vált a Switch és az Xbox One között, és már arról is röpködnek a pletykák, hogy az Xbox Live is áttelepszik a hibrid konzolra.

Hirdetés

Belsős pletykák szerint nem itt fog megállni a dolog. A Direct-Feed Games jelentése alapján az Xbox Game Pass is átkerülhet a Nintendo Switchre, ami azt jelenti, hogy a Netflix-szerű előfizetéses szolgáltatás előnyeit ott is élvezhetjük majd.

A Microsoft játékait elméletileg az xCloud játékstream technológia fogja elérhetővé tenni, ami nem lenne egészen idegen megoldás a Switchtől. Japánban például már a Resident Evil 7 is felhőn keresztül volt játszható a konzolon.

A Direct-Feed Games videója után egyébként a GameInformer is körbekérdezte a forrásait, akik szerint már idén bejelentheti az új szolgáltatást Switchre a Microsoft. Fontos megjegyezni, hogy mindez hivatalos megerősítés nélkül csak pletykálkodás, kezeljétek is úgy, de álmodozni azért lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)