Hirdetés

A Microsoft új stúdiója iparági veteránokkal erősített

|

Többek között az első Red Dead Redemption vezető íróját is sikerült megszerezniük.

Hirdetés

Az idei E3-on jelentette be a Microsoft, hogy az Undead Labs, a Ninja Theory, a Playground Games és a Compulsion Games felvásárlása mellett egy teljesen új stúdiót is létrehoztak The Initiative néven. Most ez a fejlesztőcsapat szerződtetett le pár impozáns szakembert. 

Hirdetés

Darrell Gallagher, a The Initiative vezetője jelentette be, hogy sikerült leigazolniuk a 2018-as God of War vezető producerét, Brian Westergaardot, a Rockstartól Christian Cantamessát, a Crystal Dynamicstől Daniel Neuburgert, valamint a házon belülről, a Microsofttól Blake Fischert. Annie Lohr ugyancsak csatlakozott hozzájuk, ő korábban a Riot, a Respawn és az EA csapatát is erősítette, mint recruiter - azaz ő felelt a cég új kollégáinak felvételéért. Végezetül Lindsey McQueeney érkezéséről számolt be Gallagher, a hölgy a Crystal Dynamictől jön és HR menedzseri pozíciót tölt majd be a The Initiative-nél. 

Érdekes egyébként, hogy a megszerzett tehetségekről szóló posztot később Gallagher törölte, viszont az említett személyek LinkedIn oldalain megjelent új munkahelyük, tehát az információ hitelesnek bizonyult. Westergaard és Neuburger pontos feladatai egyelőre nem ismertek, de Christian Cantamessa már megerősítette, hogy narratív tanácsadóként fog a The Initiative-nél dolgozni - ő korábban a Red Dead Redemption vezető tervezője és írója volt, de a Middle-earth: Shadow of Mordor, a The Crew és a Middle-earth: Shadow of War történetéért is ő felelt, valamint a Rise of the Tomb Raider sztorijába is besegített. 

Ti örültök, hogy a Microsoft nem csak stúdiók, hanem szakemberek terén is elkezdte a bevásárlást? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)