Hirdetés

A Microsoft még nem végzett a stúdiók felvásárlásával

|

Az Xbox részleg fejesének nyilatkozata egyértelműen arra utal, hogy további csapatokat kíván szerezni magának a redmondi vállalat.

Hirdetés

Habár egyelőre még mindig a Sony áll vezetésre exkluzív játékok terén, azért az utóbbi időben a Microsoft is belehúzott egy kicsit, és már egy tucatnál is több brigád dolgozik az Xbox Game Studios égisze alatt. Ráadásul a tervek szerint nem áll le a bővítés.

Hirdetés

Phil Spencer, az Xbox fejese a Eurogamer kérdésére árulta el, hogy a Microsoft még nem hagyta abba a stúdiók felvásárlását. Örül annak, hogy már három csapatuk van az Egyesült Királyságban, és bőven akadnak házon belüli fejlesztőbrigádjaik Kanadában, valamint az Egyesült Államok több részén is, viszont Ázsiába még nem igazán sikerült elérniük. Konkrétumokat sajnos nem említett Spencer, szóval egyelőre még rejtély, kiket akarnak legközelebb bekebelezni.

Az Xbox Game Studios egyébként szépen bővül, hiszen a Microsoftnak tavaly sikerült megszereznie magának például a Ninja Theoryt, az inXile Entertainmentet, illetve az Obsidian Entertainmentet. Idén pedig a Tim Schafer által vezetett Double Fine Productions is a remondi vállalathoz került, így világszerte már 15 stúdióval büszkélkedhet az Xbox részleg.

Szerintetek melyik csapatnak lenne még jó helye a Microsoftnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)