Hirdetés

Miért is készül a GTA 6, ha a GTA 5 még mindig olyan jól pörög?

|

Azt senki sem vitatja, hogy a Grand Theft Auto 6 megjelenésének már bőven itt lenne az ideje, de üzleti oldalról ez nem ilyen egyértelmű.

Hirdetés

Nem kérdés, hogy a Grand Theft Auto V hatalmas siker lett világszerte. Már a harmadik konzolgenerációban fog megjelenni egy újabb, frissített változata, és az eladási számai még mindig magasak, pláne ha azt nézzük, hogy egy 2013-as játékról van szó.

Ez nagyrészt nyilván annak köszönhető, hogy a Rockstar a mai napig bővítgeti a GTA Online-t, és minden nap új virtuális gengszterek indulnak útra Los Santosban. Egy ilyen közegben felmerül a kérdés, hogy tényleg szükség van-e egy GTA VI-ra.

Hirdetés

A széria szerelmeseinél egy egyértelmű válasz van a kérdésre, de az üzleti oldalt tekintve nem ilyen egyszerű a helyzet. Strauss Zelnick ezért is adott egy interjút a GI.biz újságírójának.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Amikor megkérdezték, hogy a GTA V mai napig tartó sikerei mellett miért vágtak bele a GTA VI-ba, akkor Zelnick egyszerűen annyit válaszolt, hogy "ezt akarták a rajongók".

"Mindig késznek kell állnod arra, hogy valami frissel szolgálhass. Mindig készen kell állnod arra, hogy leszállíthasd a vásárlóknak, amit akarnak. Egy pillanat alatt jelentéktelenné válsz, ha a múltba kapaszkodsz."

Hozzátette, hogy szerinte a GTA V (aminek a következő generációs változata márciusban érkezik) a továbbiakban is szépen fog teljesíteni, és ez a GTA VI megjelenése után sem fog változni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)