Hirdetés

A BioWare egyik veteránja csatlakozott a Ubisofthoz

|

Ráadásul a Ubisoft Quebec egy titokzatos projektjén dolgozik.

Hirdetés

A BioWare kreatív rendezője, Mike Laidlaw tavaly hagyta ott a stúdiót, hogy 14 évnyi munka után átadja a stafétát a következő generációnak. Olyan világsikereken dolgozott, mint a Mass Effect és a Dragon Age, így kifejezetten kíváncsiak voltunk, hogy merre vezet tovább az útja. Most kiderült. 

Hirdetés

Miután tanácsadóként besegített más cégeknek - például a Kickstarterre került indie szerepjátéknak, a Waylanders-nek -, Laidlaw csatlakozott a Ubisofthoz, méghozzá a vállalat quebeci divíziójához, ahol szintén kreatív rendezőként tevékenykedik. A fejlesztő a LinkedInen erősítette ezt meg, ahol az is kiderült, hogy egy még be nem jelentett projekten fog dolgozni, amelyről természetesen semmit sem volt hajlandó elárulni. 

Érdemes megjegyezni, hogy a Ubisoft Quebec felelt az idén megjelent Assassin's Creed Odyssey oroszlánrészéért, szóval izgalmas, hogy mit fognak készíteni nekünk egy olyan tehetséges veteránnal, mint Mike Laidlaw. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)