Hirdetés

Lemondott a Blizzard elnöki posztjáról Mike Morhaime

|

Az Activision Blizzard társalapítója egyelőre teljesen azért nem hagyja el a céget.

Hirdetés

Az Activision Blizzard a minap jelentette be hivatalos közleményben, hogy Mike Morhaime, a cég egyik társalapítója 27 év után lemondott elnöki pozíciójáról, és a továbbiakban stratégiai tanácsadóként fog dolgozni a vállalattal.

Hirdetés

Utódját már meg is találták - helyét J. Allen Brack, a World of Warcraft executive producere veszi át. Brack 12 évig vezette a WOW fejlesztőcsapatát, Bobby Kotick CEO pedig elmondta, hogy kellő tapasztalattal, elhivatottsággal és kreativitással rendelkezik, így vezetőség bízik benne, hogy megtalálták a megfelelő embert Morhaime pótlására.

Természetesen maga Brack is nagyon örül a lehetőségnek, és megígérte, hogy a Blizzard folytatja a kemény munkát, és továbbra is előtérbe helyezik a játékaik minőségét és a közösséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)